O nama

Consido d.o.o. - Vaš partner za nekretnine – osnovana sa ciljem pružanja usluga posredovanja u kupoprodaji nekretnina na području cijele Hrvatske, kao i posredovanje u iznajmljivanju i unajmljivanju stambenih i poslovnih prostora, te zamjeni nekretnina. U suradnji smo sa inozemnim agencijama za nekretnine.

Consido d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina od strane Hrvatske Gospodarske Komore te je usklađena sa svim standardima posredovanja u Republici Hrvatskoj, a potpisnica je i etičkog Kodeksa u poslovanju nekretninama. Tim naše agencije čine educirani zaposlenici s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori.

Rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno, odgovorno i diskretno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretnina.
Pomoći ćemo Vam da u najkraćem roku prodate ili pronađete nekretninu koja Vam odgovara uz stručnu pomoć i pravnu sigurnost prilikom finaliziranja posla vezanog za nekretninu.
Prodavateljima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine, pronalaženje kupca u kratkom roku kao i svu stručnu dokumentaciju potrebnu za zaključenje prodaje po pravilima i propisima struke.

Kupcima jamčimo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupnje po pravilima i propisima struke.

Svi naši klijenti imaju personaliziranu, profesionalnu uslugu koja prepoznaje jedinstvene potrebe svakog klijenta.